Обласні змагання з лижних перегонів

21 лютого в нашому місті відбулися обласні змагання з лижних перегонів, в залік обласної гімназіади школярів серед юнаків та дівчат 2003-2004 р.н. та 2005-2006 р.н. молодшої групи. До нашого міста з’їхалися представники 5 районів області, щоб позмагатися на лижні. Це представники Новосанжарского, Диканського та Зіньківського районів.

Незважаючи на складні погодні умови, змагання відбулися на лижній трасі в Бобрівницькому лісі. На урочистій церемонії відкриття з привітанням до учасників змагань звернулися: секретар Полтавського обласного відділення Національного олімпійського комітету України Кучеренко Олена Вікторівна, заступник начальника районного відділу освіти Бузовський Володимир Дмитрович, директор опорного закладу Ниценко Любов Миколаївна, які побажали всім учасникам успіхів у старті.

На дистанції 3 км серед юнаків молодшої вікової групи перше місце завоював Дубовик Дмитро (9-А кл.). Серед юнаків старшої вікової групи на дистанції 3 км переміг Яненко Данило (11-Б кл.), друге місце – Костенко Михайло (9-А кл.).

Перше загальнокомандне місце за спортсменами Зіньківського району, друге – Диканського, третє – Лохвицького районів.

Переможці та призери в особистих та командних заліках нагороджені дипломами, медалями, грошовими преміями, кубками. Ці нагороди діти отримали завдяки спонсорській допомозі депутата об’єднаної Зіньківської територіальної громади, голови районної партійної організації «Рідне місто» Удовиченка Андрія Вікторовича, який виділив на ці змагання 10 тисяч грн. Їх вручив представник Андрія Вікторовича. Не залишився осторонь цих змагань і обласний Олімпійський комітет. Всім учасникам були вручені книги, вимпели, значки на олімпійську тематику.

Головний суддя змагань Лавро Василь Андрійович.

Кiлькiсть переглядiв: 304

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.