Виховання мистецтвом

9 жовтня 2013 року в районному будинку культури панувала атмосфера справжнього мистецького свята. І створили цю атмосферу та подарували жителям міста Зінькова незабутні враження учасники колективу «Полтава» Полтавської обласної філармонії.

Урочистий концерт був присвячений Дню козацтва, який традиційно відзначається 14 жовтня. Цього дня звучали справжні козацькі пісні, хореографічні композиції були наповнені козацькими мотивами. Духом справжніх козаків було проникнуте все: і костюми, й атрибути, і манера виконання творів.

Своєю майстерністю порадували тріо «Вольниця», тріо «Козачка», пісенно-танцювальний ансамбль «Полтава». Звучали пісні «Розпрягайте, хлопці, коні», «Ой на горі, та й женці жнуть», «Козацькому роду нема переводу» та багато інших.

Великий зал районного будинку культури зібрав різну аудиторію, та переважно це були вихованці загальноосвітніх шкіл району і їхні наставники. Не обминули цей захід і учні Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1. Діти із задоволенням слухали концерт, поринувши в атмосферу справжнього козацького свята, й отримали найпозитивніші враження. Адже такі заходи формують патріотичні почуття та гордість за минуле й сьогодення нашої держави, що так необхідно в наш час.

Велика вдячність тим, хто дарує прекрасне мистецтво людям, низький уклін за виконавську майстерність та щире спасибі за насолоду, яку нам подарували.

Учнівський колектив

Зіньківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 1

Кiлькiсть переглядiв: 276

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.