Відкриття меморіальної дошки Ряскову Миколі Васильовичу

7 грудня в Зіньківській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 відбулося урочисте відкриття меморіальної дошки земляку-герою, випускнику нашої школи, Ряскову Миколі Васильовичу, що загинув на сході України у ході проведення антитерористичної операції.

На відкритті були присутні батьки і рідні Миколи, вчителі та учні навчального закладу, очільники району, а також — небайдужі жителі нашого міста.

Розпочала урочистий захід заступник директора школи з виховної роботи Мотузка В.П.

Представники влади у своїх виступах висловили щирі слова вдячності і пошани батькам, родичам, вчителям, за те, що зростили таку особистість, справжнього героя нашого народу.

Також мала слово перша вчителька Миколи – Пащенко Наталія Дмитрівна.

Після відкриття меморіальної дошки очільники району, адміністрація школи та всі бажаючі квітами пошанували пам’ять героя.

Також всі присутні на заході схилили голови перед світлою пам’яттю загиблих в зоні АТО, зокрема випускника нашої школи Ряскова Миколи, та всіх українців, які віддали своє життя за самостійність і незалежність України хвилиною мовчання.

Він обіцяв вернутися, бо не міг не піти. І святкував би 29 листопада свій 30 день народження

На жаль, безжалісна війна підступно забирає з наших рядів найкращих – справжніх патріотів України, які, відстоюючи суверенітет та територіальну цілісність рідної держави, гинуть на бойовому посту із зброєю в руках, відходячи у Вічність…

Пам'ять про нашого земляка,який відав своє життя за мирне небо над Україною, навіки житиме в серцях рідних, близьких та знайомих йому людей.

Герої не вмирають!

/Files/images/novini_2015-2016/DSC05139.JPG

/Files/images/novini_2015-2016/DSC05154.JPG

/Files/images/novini_2015-2016/DSC05159.JPG

/Files/images/novini_2015-2016/DSC05176.JPG

/Files/images/novini_2015-2016/DSC05198.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 452

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.