„Відтворимо ліси разом”

Міністерством освіти і науки України, Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України 21-22 березня 2016 року в м. Києві до Міжнародного дня Лісу була проведена Всеукраїнська науково-практична конференції „Відтворимо ліси разом”.

Мета заходу – привернення уваги державних та громадських організацій до проблем збереження біологічного різноманіття лісових екосистем, відтворення та розширення площі високопродуктивних стійких насаджень; підвищення фахового рівня керівників учнівських лісництв, а також сприяння співпраці навчальних закладів, органів державної влади, громадських організацій в поліпшенні ефективності роботи учнівських лісництв.

До участі у заході були запрошені працівники установ лісового господарства, наукові та науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів, профільних науково-дослідних установ, методисти та керівники учнівських лісництв позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів.

Наше шкільне лісництво представляла Загорулько Олена Сергіївна, яка є одним із його керівників.

/Files/images/novini_2015-2016/20160321_132158.jpg

Програмою заходу було передбачено роботу сесій з таких тем: «Стратегія діяльності учнівських лісництв в Україні», «Роль лісів України в умовах глобальних змін навколишнього середовища». Учасники конференції презентували інноваційні форми роботи кращих українських лісництв, обговорювали актуальні питання своєї діяльності на дискусійних майданчиках тощо.

/Files/images/novini_2015-2016/20160321_132410.jpg

Учасники дискусійних майданчиків поділилися своїми творчими здобутками та обговорили питання щодо програмно-методичного, матеріально-технічного забезпечення шкільних лісництв, підготовки кадрів, підвищення рівня професійної компетентності керівників учнівських об’єднань та проблеми допрофільної підготовки та профільного навчання юних лісівників.

З завершальним словом до учасників конференції звернувся директор Національного еколого – натуралістичного центру учнівської молоді МОН України Вербицький Володимир Валентинович. Він вручив іменні сертифікати та грамоти Міністерства освіти і науки України учасникам конференції .

/Files/images/novini_2015-2016/конф (1).jpg

/Files/images/novini_2015-2016/конф (3).jpg

/Files/images/novini_2015-2016/конф (4).jpg

/Files/images/novini_2015-2016/конф (5).jpg

/Files/images/novini_2015-2016/конф (6).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 293

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.