VII міжнародний фестиваль зі спортивного бального танцю «Poltava Trophy 2019»

2-3 листопада у Полтаві в спорткомплексі ГУ НП відбувся VII міжнародний фестиваль зі спортивного бального танцю «Poltava Trophy 2019». У змаганнях взяли участьталановиті зіньківчани: Ситницька Н., Олещенко З., Скрипник А., Тимченко Н., Золочевський Є., Пеня Д., Роздерій Н., Тимченко К., Бабаніязова Л., Гармаш С., Михайленко С., Ослам Л., Левченко С. - учасники групи спортивного бального танцю «Авіа-Денс», що діє при комунальному закладі «Районний Будинок культури» Зіньківської районної ради– керівник Євген Бронніков.

Організатор змагань обласна дитяча громадська організація КСТ «Авіа-Денс» за сприяння Управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Понад 1000 танцювальних колективів з України, Німеччини, Польщі, Греції та інших країн змагалися на паркеті.

По закінченню VII міжнародного фестивалю зі спортивного бального танцю «Poltava Trophy 2019» фіналістів було нагороджено дипломами, призерів кожної категорії – медалями та кубками, а учасників категорій «Дебют», «Атестація» було нагороджено дипломами, медалями, та призами.

Від щирого серця вітаємо дітей та керівника Євгена Бронікова з перемогами і бажаємо рухатися далі, розвиватися і звичайно, перемагати!

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.