Всеукраїнський новорічно-різдвяний конкурс «Новорічна композиція»

Наші учні та вчителі взяли участь у Всеукраїнськомуноворічно-різдвяному конкурсі «Новорічна композиція».

Конкурс проводиться з метою екологічного, природоохоронного та естетичного виховання учнівської молоді та залучення до громадського руху за збереження від порубок дерев хвойних порід і поширення досвіду цієї діяльності серед молоді.

Завданнями цього конкурсу є пропаганда серед молоді бережливого ставлення до природи; розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності; формування практичних умінь та навичок дітей та молоді щодо виготовлення новорічно-різдвяних композицій, які символізують та відображають Новорічну та Різдвяну флористику; сприяння розвитку флористичного мистецтва в Україні.

Маємо такі результати:

Копиця Тамара, керівник: Рекуненко Наталія Володимирівна. Робота: «Незвичайна ялинка» (Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за цікаве композиційне рішення представлених на конкурс робіт, в номінації «Стилізована ялинка» )

Хайдаров Руслан, керівник: Дахно Інна Павлівна. Робота: «Свято наближається». (Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за цікаве композиційне рішення представлених на конкурс робіт, в номінації «Новорічна композиція»)

Іванина Єгор, керівник: Глубока Валентина Петрівна. Робота: «Диво-прикраса» (Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за цікаве композиційне рішення представлених на конкурс робіт, у номінації «Новорічний подарунок»)

Рибальченко Дарина, керівник: Ангелова Валентина Володимирівна. Робота: «Посміхнись» (Подяка Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді за цікаве композиційне рішення представлених на конкурс робіт, у номінації «Новорічний подарунок»)

Вітаємо!!!

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.